Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Θαλασσια σπορ

Wind surf & kite surf
Το νησί προτείνεται ως ιδανική τοποθεσία για surf, wind surf και kite. Η θαλάσσια περιοχή στο Παυλοπέτρι  είναι κατάλληλη. Ιδανικοί αέρηδες και σημεία κοντά στις παραλίες δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για νέους αλλά και για έμπειρους αθλητές.  Οι αθλητές του kite, πολυσύχναστοι επισκέπτες στις παραλίες της Ελαφονήσου, προσφέρουν ένα πανέμορφο θέαμα.
Καγιάκ
Πολλοί είναι και οι αθλητές του θαλάσσιου καγιάκ. Έμπειροι αθλητές και εξειδικευμένοι του είδους διαμορφώνουν ειδικές διαδρομές, ενώ άλλοι απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά μέσα από απλές μικρές διαδρομές κατά μήκος των παραλιών.


Καταδυσεις
Υποβρύχια κατάδυση
Περιμετρικά της Ελαφονήσου και στις απέναντι ακτές ο βυθός έχει μεγάλο ενδιαφέρον και προσφέρεται  για υποβρύχια κατάδυση. Ο υποθαλάσσιος πλούτος είναι τεράστιος και τα νερά παραμένουν ανεξερεύνητα.
Snorkeling
Η Ελαφόνησος  προσφέρεται για τους λιγότερο τολμηρούς, αφού ο βυθός της παρουσιάζει ενδιαφέρον και στα λίγα μέτρα βάθους.


Ψαρεμα
Η Ελαφόνησος είναι παράδεισος για ψάρεμα καθώς στα νερά της υπάρχει ολόκληρος ο θαλάσσιος κόσμος του Αιγαίου σε αφθονία.
Βιώστε μια μοναδική εμπειρία ψαρέματος προγραμματίζοντας μια βόλτα με ντόπιο επαγγελματία ψαρά.
Ψάρεμα στην πιο πλούσια θάλασσα της Μεσογείου, με τους πιο έμπειρους Έλληνες ψαράδες.
Θα αναχωρήσετε το απόγευμα από το λιμάνι της Ελαφονήσου για να ρίξετε δίχτυα ή παραγάδια.